fbpx
Menu Close

Lactaattesten vormen een essentieel onderdeel van onze trainingsaanpak.

Ieder seizoen start met een nulmeting. Op basis van deze gegevens gaan we je trainingszones bepalen en kunnen we een gedetailleerd trainingsschema opstellen.

Lactaattesten worden uitgevoerd voor de 3 disciplines individueel. Ieder onderdeel heeft namelijk haar eigen specifieke kenmerken en trainingsaanpak.

Gedurende het seizoen worden er bijkomende testen uitgevoerd die de progressie meten en de basis vormen voor bijsturing van de zones.

All Out Triathlon Coaching biedt 2 types lactaattest aan. 

Standaard lactaattest

85 euro

Bij de standaard lactaattest meten we jouw niveau van verzuring op verschillende intensiteitsniveaus.

Op basis van deze gegevens kunnen we nauwkeurig trainingszones bepalen en een kwalitatief trainingsprogramma opstellen.

 

INSCYD lactaattest

195 euro

De standaard lactaattest biedt erg waardevolle informatie die ons in staat stelt om een nauwkeurig individueel trainingsplan op te stellen. Maar bij All Out Triathlon Coaching gaan we graag een stapje verder. All Out, toch?

We zijn dan ook erg fier om als één van de enige coaching bedrijven in de Benelux de innovatieve lactaattesten van INSCYD aan te bieden.

INSCYD is een geavanceerd software programma in fysiologische prestatieanalyse. INSCYD is wetenschappelijk onderbouwd en levert coaches een holistisch en gedetailleerd inzicht in de fysiologie van atleten. De software verklaart hoe bepaalde lichaamsmetingen met mekaar in verbinding staan en hoe ze je atletische prestaties bepalen.

INSCYD houdt rekening met een uitgebreid aantal parameters en brengt deze allemaal bij mekaar voor optimale analyse:

  •       VO2max
  •       Anaerobe threshold
  •       Lactaatopbouw en herstel
  •       Vet- en koolhydraatverbranding
  •       Recovery
  •       VLamax

Hierdoor krijgen we een volledig beeld van jou als athleet. We begrijpen bijvoorbeeld beter hoe je aerobe systeem en de voedingspatroon met mekaar interagereren.

Op basis van al deze informatie kunnen we nog specifiekere trainingsplannen gaan uitwerken. INSCYD laat ons ook toe om betere voorspellingen te doen over je toekomstig potentieel.

Nog niet geheel overtuigd? Kijk dan even naar deze indrukwekkende referenties!

INSCYD wordt reeds geruime tijd gebruikt door de coaches van ondermeer Peter Sagan, Tony Martin en Jan Frodeno. Pro Tour wielerformaties Bora Hansgrohe en Jumbo Visma gebruiken INSCYD voor het meten en opvolgen van hun professionele atleten.

Wil jij meer weten over onze lactaattesten?

Je kan bij ons terecht voor meer informatie of om meteen een test in te plannen.